oh happy days

En bild på mig och min absolut finaste Ida får starta det här inlägget.
Jag och mitt bloggande är kanske inte bästa vänner för tillfället, men jag har faktiskt en ganska bra anledning till det. Jag har de senaste veckorna jobbat, jobbat och jobbat! Självklart har jag gjort andra saker, men mestadels har dagarna innebärt jobb. Men nu ska ni få höra en sak, som min mamma och pojkvän är trött på att höra vid det här laget.. Jag älskar mitt jobb! Jag trivs så bra, går inte att beskriva. I fredags kom min chef till mig och påminnde mig om att jag redan slutat. Förstår ni? Jag glömmer att gå hem en fredagseftermiddag! Plus (sjukt nog) ville jag inte ha helg, för då skulle jag få längta till jobbet. MEN nu är det söndag, och imorgon är det jobb! Ska sova så fort jag kan för att det ska bli imorgon så fort som möjligt. 
Jag har i alla fall på tal om annat spenderat min söndagkväll med Linda, en välbehövlig tjej det där. Hon är en sån där vän som alla människor borde ha! Tack och lov har jag henne, och vår kväll var bäst. Nu ska det sovas, för imorgon är det jobb som står på schemat <3 (haha vem är jag som älskar mitt jobb så här mycket?)
puss

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad söt du är!! Det är en sån som DU som man behöver. Du är grym vännen min. Vi fortsätter ses såhär ofta nu tycker jag! Massa pussar

2013-03-18 @ 15:52:11
URL: http://ekstromslinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig
URL/Din blogg:

skriv:

Trackback
RSS 2.0