sleeping sickness

Tänkte göra ett litet inlägg här från varma Kroatien när jag ändå har internet. Vi har det superbra! Det är helt otroligt varmt, vi äter god mat, badar och åker på utflykter. Men jag och Isabelle har också hunnit med att trilla med moppen, vilket nu i efterhand var det sämsta jag varit med om.. Vi är blåslagna och har skrapsår här och var, vilket såklart gör så att vi inte kan bada i saltvattnet, för det gör så ont som att hälla salt i såren. Men idag, två dagar senare kan vi bada lite halvdant. Jag kan bada allt förutom min axel som är helt uppskrapad. Men som sagt innan, vi har det underbart ändå! Och vi har en hel vecka till i detta underbara land. Nu ska jag njuta ännu mer, puss.

body in a box

Min värld har aldrig varit mer upp och ner än vad den är just nu.
Hoppas att denna vecka visar sig få ett bra slut på allt det här,
för annars går jag under.

Jag kommer bara aldrig hit igen

 
Lite smått och gott vad jag gjort de senaste dagarna! Jag vill säga att jag har världens bästa vänner, vet att jag säger det jämt. Men nu säger jag det igen! I måndags började min lediga vecka, den har börjat så bra den bara kan. Jag och Isabelle har flyttat till Rönninge där vi är husvakter, och ja resten kan ni räkna ut själva! Nu är det bra musik i öronen och time for bed. Puss

Dags att börja räkna ner

Jag vill bara ha den där dagen nu

i want you to stay

Andra dagen i rad som det brister för mig. Mitt humör är i botten, mina tankar är överallt och ingenstans och jag saknar ihjäl mig efter min mamma. Idag är en sån där dag jag behöver henne, så är hon inte här. Jag behöver kloka ord som bara kan komma från henne. Tur att hon kommer hem imorgon, för längre hade jag inte pallat. Snart ska jag i alla fall träffa min fina Isabelle, vilket också behövs.

on our way

Går och lägger mig lycklig nu. Vilken jävla bra helg och vilka jävla fina vänner jag har. Godnatt

RSS 2.0