I've had bad habits but I dropped em

Har fått mina bilder från Instabild. Världens bästa hemsida! Man loggar in via Instagram och beställer hem sina bilder i jättefint format och jättebra kvalite! Idag är det städdag, storstädning som skulle skett för flera veckor sen. Men ni som känner mig vet att jag skjuter upp sånna saker i evigheter, men nu är det dags. Så får vi se vart mina fina bilder får plats någonstans.
 

Shock me like an electric eel

Bland det bästa jag hört på länge. Får mitt humör att sprudla av glädje.

inget är logiskt och det är så tragiskt

Jag har bestämt mig för en sak, jag har en såkallad fobi för att ladda upp mobilbilder i bloggen, men nu är det slut på det. Jag tar nästan bara bilder med mobilen, så nu får jag sluta med mitt tönteri.
Helgen har varit superbra! Har njutit av vänners sällskap, varit på skansen, varit på avskedsfest och haft filmkväll. Har denna helg upptäckt en sak om min vän Linda, mer eller mindre att jag inte klarar vissa saker utan henne, hon är en av dom som får mig att stå på mina egna ben och känna mig trygg i mig själv. Vad jag än gör vet jag att hon skulle vara på min sida, och denna helg har varit fylld av Linda. Jag tycker om henne så himla mycket.

Naked and Dumb

Tjejen som försvunnit från jordens yta är här igen.
 
 

RSS 2.0