I Be Stuck To You like glue

klockan ringde 06.40 imorse och jag som har "ledigt" mer än jag jobbar ville börja gråta.
ögonen sved och jag kände mig som ett lik, men upp och hoppa, inventering på jobbet stod på schemat.
väl klar med de köpte jag mig en trisslott eftersom jag fick för mig att de var min turdag idag.
men icke de, så mina miljoner jag skulle vinna skrapade någon annan fram. grattis till dig!
eftersom de inte alls var min turdag idag så saknades de såklart en puzzelbit i puzzlet jag har kämpat med.
tackar för de.. men dagen kanske kan vända? trots allt kommer ju Jennifer till mig ikväll och sover här.
så något har jag ju att se fram emot den här torsdagen. puss
PS. lovade min fina pojkvän att hälsa från honom, så hej!
en liten bild får ni också, som jag vet gör honom glad.
allt för min bästa.

i need some work

jag får damp av att inte ha ett jobb. jag bryr mig inte om pengarna egentligen, de är bara att de är så sjukt tråkigt att inte ha jobb. och ju mindre jobb jag har ju mer lat blir jag. mina dagar består mestadels av att sova eller lata mig. och om jag har en uppgift, som att plocka undan någonting så händer ingenting, de blir snarare fler saker framme än de jag skulle plocka undan från början. och jag känner att de sakta men säkert tar lite kål på mig. så hitta ett jobb blir mitt nästa mål.

Du är min bästa vän!


Inget slår vår vänskap, du är bäst <3 /Jen

jag ruttnar bort av tråkhet och snart möglar jag bort


Hejdå 2011 och Välkommen 2012

Året har gått både fort och sakta och när jag tänker efter kommer jag knappt ihåg vad jag gjort. Därför tänkte jag göra en liten summering av 2011.
.
JANUARI
Första månaden på året, jag var ute på praktik, tränade, sov, deppade över att jag inte kunde förstå mig på att min vän dog två månader innan. Januari var ingen höjdarmånad, men jag hade en fin själ som lyste upp min månad och gjorde mig stark. Tack för de Sofia! Sen köpte jag ny data och blev ett snäpp lyckligare.

.
FEBRUARI
I Februari kom mitt sug efter en tatuering som sedan gjordes den 24e. Månaden fylldes även med firande av Ida som fyllde 19 och tusen försök att få mitt rum fint vilket aldrig hände.
.
MARS
I Mars började saker och ting se lovande ut! Jag och Jennifer bokade resa till London, vi gick på Robyns konsert, jag fick min studentmössa och skolan och vännerna betydde mer än något! Och sen var de vår kära studentskiva på schemat!
.
APRIL
Månaden bestod av studentliv, lite skivor här och var och även läger i katrineholm och min 19års dag.
.
MAJ
I Maj åkte jag och Jennifer till London och de var mer än underbart! Vi hade avslutningsmiddag i skolan och klassfest hemma hos Lizzy. Sen var de dags för den sista Maj då vi tog studenten!
.
JUNI
Juni var fylld med bra saker, jobba, Summerburst Festivalen, jobba, sitta ihop med Jennifer, jobba, fira midsommar, jobba och åka till Grekland.
.
JULI
Juli bestod mestadels av jobb jobb och jobb. Men fick även in lite andra saker, som att träffa nya människor och partaaa. Firade både Minna och Sofias 18årsdagar!

.

AUGUSTI

Jag fortsatte att jobba i början av månaden. Sen satt jag mest ihop med Jennifer och var med massa andra vänner. Jag började sakta men säkert flyga upp bland rosa moln tack vare min fina Mario och livet var grymt.

 

.

SEPTEMBER

Latade mig utan jobb och bara levde livet. Jag var på Gröna Lund med Jennifer och Mario och umgicks med Angelica nästan varje dag.

.

OKTOBER

Oktober rullade förbi och jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde. Mario och Jennifer var i alla fall de jag umgicks med mest.

.

NOVEMBER

Var på Rihanna konsert vilket var den bästa konserten var varit på någonsin! Jag och Jennifer spelade in vår musikvideo som vi är grymt stolta över, de var Halloween, vi firade Jennifer som fyllde år, och vi fick sorgset gå igenom att de var ett år sen Helena gick bort.

.

DECEMBER

Sista månaden på året! Var på Timbuktukonsert, var med vänner, saknade Mario som var i USA, väntade på snön som aldrig kom, firade jul och nyår.

 

 

Sen har de såklart hänt sååå mycket mer, det här var bara lite smått och gott av året. Jag tycker de varit ett bra år och 2012 kunde inte ha börjat bättre.


RSS 2.0