i wanna see you work out for me

Till min lycka så har jag ju faktiskt börjat spela fotboll igen! Vi är några tjejer som startat ett korpenlag och vi har hitills haft en träning. Imorgon har vi match och jag är sjukt taggad!! Jag ser så mycket fram emot att både börja spela fotboll igen och samtidigt lära känna massa nya människor och få gemensamma saker med dem! Ligger för tillfället i sängen och får massage av min fina pojkvän, så jag känner att matchen imorgon kommer bli en höjdare! puss


no church in the wild

Hej hopp, tänkte vara snäll och dela med mig av ett litet blogginlägg så här på eftermiddagskvisten. Mest tillägnat min kära kära Ronja som sitter där i USA och bara kryllar av nyfikenhet på vad som händer i mitt liv. Hej Ronja!
För att börja med, vad de nu finns att börja med så har de inte hänt så mycket faktiskt. Jag är mer eller mindre den vanliga maysan som ligger hemma hela dagarna och bara leker med livet och väntar på att saker ska komma till mig. men en sak har ju faktiskt hänt, jag har fyllt 20! herrejesus att jag har. Helt galet tycker jag själv, men jag hade ett jättebra firande och vill tacka alla för mitt firande, presenter och gratulationer! nu undras de säkert om jag som 20åring varit inne på det omtalade systembolaget ännu, eftersom jag fortfarande ser mig själv som 15 år så tog jag med mig min kära mamma till systemet då jag intalade mig själv att jag gjorde något olaglig, men icke de! jag får ju faktiskt gå dit nu för tiden. vad jag nu ska göra där. Fick en onepiece av pappa när jag fyllde år också, så nu för tiden ser jag ut så här.
Puss&Kram


begging you

Kan folk snälla bara lära sig en sak.. England och USA har INTE samma flagga.
har suttit och kollat på bloggar i en timme nu och på varannan blogg (skojar inte) skriver folk fel.
antingen skriver de fel eller lägger ut fel flagga till texten. hur svårt ska de vara? dom är inte ens lika.
så jag ber, sluta lägga ut bilder på en fin tröja och skriv att Englands flagga är så himla fin
när de inte ens är Englands utan Amerikas flagga eller tvärtom. tack på förhand.


Who run the world? girls

 


RSS 2.0