burn the evidence

jag ska ge mig på ett försök att städa rummet, känner att de är dags sen jag i morse snubblade över mina kläder på golvet, klev sönder en burk(inget jag skulle spara ändå) och sen tappade bort min mobil i röran så jag efter ett tappert letande fick lov att ringa till den. senare blir det bio med min andra halva sofia vilket blir kul som vanligt. sen vill jag tacka för alla fina saker ni säger om min tatuering, de gör mig sjukt glad.

resultat

Här är den, min nya favoritsak på kroppen. min tatuering!

först vill jag påpeka att jag inte riktigt fick 100 procent skärpa på bilden, så tatueringen ser lite halvt suddig ut, vilket såklart inte stämmer med hur den ser ut i verkligheten då den är jätteskarp. för det andra ska jag förklara lite om den.

som ni ner ser står det:

"time flies by

hope it stumbles"

ett ordspråk som jag kommit på själv, så ingenting jag tagit från någon hemsida, låttext eller liknande, utan från min egna hjärna. jag skrev det för att jag tycker i allmänhet att tiden (med tiden menar jag liksom livet) går så himla fort. livet är de längsta man har, men ändå går det så fort. så då hoppas jag att tiden snubblar helt enkelt. så att tiden går saktare, så att man får mer tid på sig!

så där har ni en liten förklaring om varför jag gjort den och så där.

och sen såklart får ni ju en bild på den, njut:


smärta i högsta grad

frågan om det gör ont att tatuera sig har kommit till tals. tänkte bara säga att smärtan går inte att förklara, den var väldigt konstig. men om det gjorde ont? ja, visst fan gjorde det ont. fruktansvärt ont faktiskt. men efter ett tag vet man vilken smärta man ska utsättas för, så då kan man på något sätt "hålla ut". för smärtan blir aldrig värre. visst blev det stunder då jag kände att jag ville sluta. men inte de! man överlever, de lovar jag er. så där livsfarligt är det faktiskt inte, om lilla jag klarar det klarar väl vem som helst det. om man vill vara fin får man lida pin helt enkelt. puss

nu är det gjort

nyfikna? snart får ni se vad som döljer sig bakom.

24 Februari

today it's the day
idag händer det

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

Billan the dogThis is why hell is underground

idag har jag klarat av två stora steg i mitt liv. som faktiskt inte var så farliga som jag trodde, jag lever ju? sen har jag jobbat, så nu är jag trött och funderar på att fira fredagen med sängen! kul..T

I think there is something wrong

Hej jag heter maya och jag är inne i "lägga sig under täcket och aldrig mer gå upp" perioden.
känns så sjukt roligt, hoppar av glädje

hipp hipp hurra


Tell me why I should run for cover

Jag är så sugen
bara tanken får magen att pirrawe made you

Vill inte prata om mitt tidigare inlägg.. bilder kommer när det kommer, om typ ett år kanske jag har städat klart. över till något annat, världens finaste Ida fyller 19 år idag, vilket ska firas stort! och för en gångs skull ska jag ha med mig kameran i högsta hugg, så bildbomb blir imorgon eller på måndag. nu ska jag sätta fart med andra saker.
ida jag älskar dig, hoppas att vi alltid förblir vänner
för med dig mår jag bra

I love the sound of you walking away

efter 4 timmars städning och det bara ser värre ut än när jag började vill jag ge upp. men det gör jag inte, jag höjer musiken och ger mig fan på att mitt rum ska bli fint. jag ska ta bilder också så ni kan få se att ett bombnedslag faktiskt kan bli till något fint. men det lär ju inte bli förrän om ett bra tag med den här takten. nu ska jag verkligen försöka skynda.

 


the ocean turned to red

jag vet att det är ett jävligt tjat om dessa skor, men nu är det så att jag har världens bästa syster, som ringer till weekday och frågar om dom har fler, stunden innan hon ringer har en fin människa lämnat tillbaka sina skor, sina skor som då är i storlek 37! hur stor är chansen? så hon sprang till weekday på sin rast och köpte dom åt mig. förstår ni då varför jag kallar henne världens bästa? så jag har mina underbara fina skor, i RÄTT storlek! kalla mig tjatig, men detta är sånt som gör mig så glad att jag skulle kunna skriva en roman om det. och på tal om glada nyheter så har vi fått våra extra kanaler på tvn, så från och med nu kan jag leva framför cartoon network och disney channel! lyxliv AB.

baby I don't need you

den här dagen sprang iväg och om jag jag hann inte med. jag vet inte vad som är upp eller ner, dagen gav mig både huvudvärk och skoskav. och skoskav är det värsta som finns näst efter magsjuka. förstår ni då vad hemskt. övervägde till och med att gå in på inn&finn för att köpa tofflor att gå med för att slippa smärtan. men eftersom dom bara hade tofflor i lysande färger så köpte jag strumpor istället, vilket hjälpte grymt mycket (hade bara strumpbyxor innan) så nu är allt bra igen. men denna dag var ingenting att skryta om, så nu hoppar jag i säng framför scrubs och glömmer dagen.

1: me, myself and I
2: keep on walking, fast det gör ont, jag klarar det.

Jag har slitit ut så många skor

Nya skor, en storlek för liten.

men de var dom sista.

jag kunde inte låta bli.

bara att kolla på dom gör mig glad.


pins and needles

Every time you try to leave me blind
You never close my eyes.
/Billy Talent

RSS 2.0