Alice in wonderland

tredje dagen i rad jag lägger mig i soffan och tittar på alice i underlandet
min nya favoritfilm


keep on walking

38 graders feber, värk i hela kroppen, svettas&fryser på samma gång och en hosta som aldrig släpper. precis vad man önskar att ha så här på slutet av sommarlovet. känner mig helt sänkt och känner för tillfället att jag bara vill lägga mig ner och sova och sen inte vakna. inte på ett bra tag i alla fall. kan vakna dagen jag åker till grekland, så jag kommer bort från allt. <3

dreamscape

efter en dag i stockholm och ännu mer kläder med mig hem, så la jag mig och kollade på scrubs, åt godis och somnade. kände att det kanske inte är något man planerar in en lördag så här på sommarlovet. men sånna dagar behövs också och varför inte ta den när man känner sig hängig och det regnar ute?

nyheter till min garderob


thinking of you

om jag fick en önskan i livet just nu
vore det att höra din röst säga -
"allt kommer bli bra"

fire with fire


I want to live like animals


så här känner jag mig just nu

sjuk och eländig

bästa på länge

jag är nu hemma, efter en vecka av allt mellan himmel och jord. det har varit en av de bästa resorna jag varit på genom mina fina 18 år som levande människa. jag har haft så himla roligt och ingenting går upp mot känslan jag hade där nere. jag tror helt ärligt att det inte hade kunnat varit mycket bättre! jag skrev att kameran skulle vara i högsta hugg, och det var den också, kom hem med 1220 bilder! helt otroligt. många är inne på facebook nu, så bara gå in där och kolla, för jag orkar inte ladda upp här nu.
jag vill tacka alla som var med och gjorde veckan till den bästa veckan på länge, jag älskar er tjejer ♥
nu ska jag gå och lägga mig, eftersom jag är sjuk. åkte på en rejäl förkylning med feber och allt sista dagen. vilket var tråkigt, men inte gjorde det något, resan var fortfarande bäst.


imorgon lämnar jag sverige

imorgon åker vi, jag och mitt kära lag åker till danmark för en oförglömlig gymnastik resa. den kommer innehålla allt ifrån träningar, uppvisningar, galor, gemenskap och sist men inte minst skratt. jag vet redan nu att det kommer bli en vecka att minnas för alltid. kameran ska med i högsta hugg, så när jag kommer hem ska ni få ta del av det grymma jag varit med om.
även fast jag är en människa som får hemlängtan efter en dag och trivs bäst hemma så känner jag att det här kommer bli super, bara komma bort ett tag. även fast jag vet att jag kommer sakna mitt kära hem lite så kommer jag ha så roligt att jag inte hinner tänka på det.
♥imorgon imorgon imorgon♥
♥imorgon imorgon imorgon♥
♥imorgon imorgon imorgon♥

om ändå livet vore ett disco

Gif Created on Make A Gif

true colors

kärlek

RSS 2.0