give me a star to reach for

 

this can't be right

Tittade precis på SVTs dokumentärfilm om mobbning. Jag är helt förstörd, kan inte sluta gråta. Kan inte förstå att de kan blir så fel. Barn som blir så mobbade att de inte känner att livet är värt att leva längre. De tar sitt eget liv, för att slippa bli retad. Då har de gått för långt, extremt mycket för långt. Blir så arg.
 
Hur kan de få vara så? Sånt här pågår hela tiden, överallt. Men de är så orättvist! Man ska inte behöva uppleva något sånt, verken som barn eller föräldrar till barn. Och barnen, mobbarna. Hur växte dem upp? Vart är deras uppfostran? Att man har mage till att gå på någon så mycket, inte bara säga ord, utan att tillslut gå på någon fysiskt. Sen leva med ett självmord på sitt samvete.. Sen skolorna, poliserna som mer eller mindre ignorerar problemen, vart är deras respekt? Förstår att man inte kan hjälpa alla, men man kan göra mer än de som görs, utan tvekan. Man ska inte börja reagera när en 17 åring redan tagit en snara och hängt sig i sin egna garderob. Då är de försent att reagera. Då har de som inte får hända redan hänt.
 
Förstå som barn att varje dag ha ont i magen för att behöva gå till skolan, att få höra att man är värdelös varje dag. Att kanske få ett slag då eller då, eller få sina kläder tagna när man duschar efter gympan. Att inte känna den här uppskattningen som man själv tycker är självklar. Att inte ens få känna att man har en vän, en kompis. Och de vänner man har blir retade bara för att de umgås med en. Hur sätter man ner foten? Hur ska man göra? Man är ju bara ett barn, hjälplös verkligen. Usch säger jag bara, vilken sjuk värld.
 
Om ni vill se dokumentären så finns den här:
SVT-BULLY

everywhere you are, is a place i wanna go

jag saknar min fina pojkvän.
rent ut sagt hatar jag när vi är ifrån varandra, helst när han är i ett annat land och jag bara är hemma.
Men inatt kommer han hem, så jag överlever! 

I think about it every night and day

Dagen spenderades med världens roligaste klass, vi var på stadsteatern i Skärholmen. Vi låg i hängmattor och lyssnade på ljudbok i hörlurar. Kan inget annat än tycka att jag har de bra. Nu sitter jag hemma och sjunger med i massa fina låtar, önskar bara att min röst inte behöver svika mig jämt, hate you. Min enda önskan, men icke, ingen sångröst här inte. Ikväll ska jag hjälpa mitt kära koprenlag att spela fotbollsmatch, längtar! Mer än så har jag inte att säga, ni får nöja er! Bjussar på en bild också. puss

you will find it next to me

vaknade halv ett med gårdagens smink.. skönt!
Godmorgon
 

this boots are made for walking

Jag har köpt nya skor och jag är kär.
 

jag håller drömmer vid liv

När klockan ringde klockan 06:00 imorse ville jag inte finnas! Ja, jag vet att folk går upp tidigare, folk jobbar natt, folk har de värre. Men jag som inte är van, inte gått upp så tidigt på ungefär 6 månader och dessutom inte kunde somna igår, jag är ett undantag till klagandet. Men dagen var underbar, barnen var fantastiska! Jag fick massa pärlhalsband, teckningar och liknande. Även kommentarer om att dom önskade att jag var deras mamma, vilket verken jag eller deras mammor skulle gilla.. Men de var gulligt sagt, dom är ju trots allt bara fem år. Sen när jag kom hem har världens finaste pojkvän köpt en bukett blommor och choklad till mig. Han är allt bra han. Ja, de var allt jag hade att säga, hatar egentligen inlägg med "min dag" texter. Men jag offrar mig för mina 10-20 läsare. ha ha.

some nights i stay up

Idag träffade jag världens finaste och gulligaste kattungar, jag gosade med kossor och hälsade på hästar! Fick även med mig en hög med bilder hem, så tänkte att ni skulle få se några av dom! Tackar Maja igen, då de är hennes fina djur som är så fina fotomodeller! Puss
 
I'm in Miami Bitch

Sitter och tittar på resor till Miami, drömmer mig bort till de jag vet kommer bli perfekt.
Jag och min kära har redan planerat att vi ska åka dit nästa sommar.
Om jag så måste jobba sönder för att få ihop pengar så ska jag göra de. 
Längtar tills jag kan säga att resan är bokad, tills jag kan börja räkna ner dagarna.
Tills jag den dagen jag är där kan uppdatera min status på Facebook och skriva:
I'm in Miami bitch

bubbles


min bästa

 
Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till honom.
Han är de bästa som någonsin hänt mig, utan tvekan.
Han får mig att känna som jag aldrig gjort förut, aldrig.
Jag älskar honom, han är min andra halva.
Utan honom är jag inte hel.

RSS 2.0