people, you are so ridiculous

Ibland känner jag för att kalla andra människor idioter, idag är en sådan dag. Hur orkar man lägga ner sin tid på att sitta på Facebook och kommentera saker som tillslut går så långt över styr att de är skrattretande. För de första har folk ingen som helst respekt för andra, man bara fläker ur sig saker hej vilt utan att tänka. Sen de här med att tro att man kan förändra världen genom en kommentar på Facebook, hallå? Jag respekterar era åsikter i saker, absolut, men snälla..
Ni är vuxna och sitter och bråkar över internet för att man tycker olika eller att någon är provocerande. Snälla låt bli, människan provocerar ju bara för att göra dig irriterad! Sen de värsta, dom som sen kommenterar liknande kommentarer, "Hallå, sluta kommentera och håll på, att ni orkar hålla på så här" Väntaaaa?? Och varför kommenterade du då den onödigaste kommentaren i världen nyss? herre jesus.
Jag vet att jag inte behöver läsa sådana inlägg alls, men de kommer upp på min startsida 24/7, och jag dampar. Vart är den kära cybervärlden på väg.. ha ha.

Kommentarer
Postat av: Liborius

tack snälla:D det är mitt favoritskärp från min favoritbutik:) har lagt upp hela outfiten nu så skrivit under bilderna vart det kommer ifrån, in och kika snygging:)

2012-10-05 @ 19:08:56
URL: http://liborius.blogg.se
Postat av: Victoria Wester

Haha kan inte annat än att hålla med! Fruktansvärt onödigt och det blir nästan lite underhållning till slut!

2012-10-13 @ 17:00:43
URL: http://violawester.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig
URL/Din blogg:

skriv:

Trackback
RSS 2.0